Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată cine este individul care a accidentat grav tocmai cinci copii din Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci copii au fost internați în spital după ce au fost doborâți la pământ de o mașină condusă de un consătean beat și fără permis. Minorii se jucau pe marginea drumului într-un sat din sudul Moldovei.

CHIȘINĂU, 3 august - Sputnik. Cinci copii au fost internați aseară de urgență în spital, după ce au fost loviți de un autoturism la volanul căruia se afla un consătean de-al lor în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Starea a doi dintre copii este gravă.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Culmea degradării umane: Pentru ce au fost încătușați doi bărbați în sudul Moldovei

Tragedia s-a produs în satul Dezghincea, din raionul Comrat, UTA Găgăuzia.

Copiii au fost accidentați în timp ce se jucau pe marginea drumului, aproximativ la orele 22:30, scrie gagauzinfo.md.  

În serile de vară, când se întunecă târziu și sunt în vacanță, copiii de la sat obișnuiesc să se adune pentru a se juca sau a discuta până aproape de miezul nopții, în preajma caselor lor.

Bărbatul care se afla la volanul mașinii are 25 de ani și este din localitatea menționată. Poliția a informat că acesta era în stare de ebrietate și nu deținea permis de conducere. El i-a accidentat pe copii după ce ar fi pierdut controlul volanului.

Bărbatul a fost reținut și se află în izolatorul Poliției, împotriva sa fiind inițiat un dosar penal. Presa din autonomia găgăuză scrie că o asemenea infracțiune poate fi pedepsită cu de la patru până la opt ani de închisoare.

Fluxul de știri
0