Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere sfâșietoare: Corpurile neînsuflețite ale celor doi moldoveni, aduse acasă

© Sputnik / Miroslav RotariДорога
Дорога  - Sputnik Moldova
Abonare
Corpurile neînsuflețite ale doi cetățeni ai Republicii Moldova care au decedat în urma unui accident de circulație în România au fost aduse acasă. Alți patru moldoveni se află în spital, cu traumatisme.

CHIȘINĂU, 3 aug – Sputnik. Corpurile neînsuflețite ale celor doi bărbați, cu vârste de 33 și, respectiv, 42 de ani, care și-au pierdut viața într-un accident de circulație în România au fost aduse acasă în dimineața de sâmbătă, 3 august.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Culmea degradării umane: Pentru ce au fost încătușați doi bărbați în sudul Moldovei

Transportarea a fost asigurată de o companie particulară din România, a precizat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Angajații IGSU au întâmpinat la vamă autovehicolele specializate și le-au acordat asistența necesară rudelor celor doi defuncți pentru perfectarea procedurilor necesare.

Cei doi moldoveni și-au pierdut viața la 31 iulie, după ce microbuzul în care se aflau, cu nouă pasageri din Republica Moldova, s-a tamponat cu un autocamion pe DN 1 Oradea – Huedin, în apropierea localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor.

Alți patru cetățeni ai Republicii Moldova care au fost traumatizați în urma impactului rămân internați în Spitalul Clinic județean de Urgență Oradea, pentru îngrijiri medicale, potrivit IGSU. Inițial s-a anunțat că în accident au fost traumatizate șapte persoane. 

Potrivit presei locale, microbuzul din Republica Moldova s-a ciocnit violent de un TIR, „după ce a intrat într-o depășire neregulamentară”.

Potrivit maiorului ISU Crișana, Camelia Roșca, pompierii militari au evacuat doi bărbați rămași încarcerați în microbuzul avariat, însă, din nefericire, cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața.

”Echipajele medicale și pompierii paramedici au procedat la evaluarea de specialitate și acordarea îngrijirilor necesare celor șapte persoane rămase în viață, transportându-le ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a declarat Roșca.

Fluxul de știri
0