Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit unul din cei cinci copii accidentați cu mașina de un bărbat beat și fără permis

© Sputnik / Юрий Абрамочкин / Accesați arhiva multimediaКапельница / Picurătoare
Капельница / Picurătoare - Sputnik Moldova
Abonare
A decedat unul dintre cei cinci copii internați aseară în spital, după ce au fost doborâți la pământ de o mașină condusă de un consătean beat și fără permis.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Culmea degradării umane: Pentru ce au fost încătușați doi bărbați în sudul Moldovei
CHIȘINĂU, 3 aug – Sputnik. Unul dintre cei cinci copii accidentați grav aseară cu mașina de un bărbat beat și fără permis a decedat astăzi la Spitalul de Urgență din orașul Comrat.

Băiatul avea 8 ani. Ceilalți patru minori accidentați continuă să fie internați în spital, starea unui dintre ei fiind gravă, potrivit presei locale.

Cei cinci copii au fost internați aseară de urgență în spital, după ce au fost loviți de un autoturism la volanul căruia se afla un consătean de-al lor în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

Copiii au fost accidentați în timp ce se jucau pe marginea drumului, aproximativ la orele 22:30.

Bărbatul care se afla la volanul mașinii are 25 de ani. Poliția a informat că acesta era în stare de ebrietate și nu deținea permis de conducere. El i-a accidentat pe copii după ce ar fi pierdut controlul volanului.

Bărbatul a fost reținut și se află în izolatorul Poliției, împotriva sa fiind inițiat un dosar penal. Gagauzinfo.md scrie că o asemenea infracțiune poate fi pedepsită cu de la patru până la opt ani de închisoare.

Fluxul de știri
0