Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Demență totală: Incredibil ce a făcut un tânăr într-o stație de așteptare din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariStație de așteptare, foto de arhivă
Stație de așteptare, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Cazuri similare se repetă cu o regularitate îngrijorătoare în parcuri și pe străzile din Capitală. Ce condiționează acest comportament neadecvat și cum ar trebui să reacționeze oamenii din jur.

CHIȘINĂU, 2 aug – Sputnik. Un internaut a înregistrat o situație revoltătoare pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei, care însă nu este singulară. Un tânăr distruge băncile dintr-o stație de așteptare a transportului public și aruncă fragmentele pe carosabil.

”Un tânăr se comportă straniu la Botanica”, a scris autorul postării. Am zice că este chiar mai mult decât straniu. Individul nu sa lăsat până nu a distrus băncile în totalitate, aruncând bucățile chiar sub roțile mașinilor care circulau în zonă.

Atenție, acest film conține limbaj licențios.

Câțiva bărbați i-au făcut observație, însă acest lucru nu l-a oprit pe tânărul inadecvat. Pe de altă parte, mulți dintre cei care au comentat postarea au fost revoltați de faptul că cei de față nu l-au oprit pe vandal și nu lau predat poliției.
Parc, Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Poza zilei: În Capitală am văzut de toate, dar asta întrece orice limită

Alții au presupus că tânărul era sub influența unor substanțe interzise.

De altfel, astfel de cazuri se întâmplă cu regularitate în Chișinău. Oamenii postează pe rețelele de socializare imagini cu bănci distruse în parcurile din Capitală și chiar aruncate în apa lacurilor.

Este doar lipsă de cultură sau astfel de situații relevă o situație mult mai gravă? Așa ori altfel, mulți dintre cei care au comentat sunt de părere că autoritățile ar trebui să-l identifice pe tânăr și să repare stația de așteptare din contul acestuia sau al familiei sale.

Fluxul de știri
0