Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poza zilei: În Capitală am văzut de toate, dar asta întrece orice limită

© SputnikParc, Chișinău
Parc, Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Pare halucinant, dar se întâmplă în Capitală. O fotografie postată pe rețelele de socializare arată o situație care ar putea fi hilară, dacă nu ar vorbi însă de dezastrul care se atestă în oraș.

CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. O poză postată pe rețelele de socializare a provocat mare veselie printre internauți, dar și revolta multora dintre ei. Imaginile au fost surprinse în fața clădirii Serviciului Fiscal de Stat.

Chiar în fața Fiscului se află parcate câteva rulote. Se vede că oamenii locuiesc de ceva timp acolo. Evident, la un moment dat aceștia au avut nevoie să-și mai spele rufele. Astfel că au întins o sfoară și și-au pus lenjeria intimă la uscat chiar în fața sediului central al Fiscului.

Situația pare cu atât mai incredibilă dacă ținem cont de faptul că tabloul a fost surprins în plin centrul Chișinăului, în preajmă se afle și alte instituții de stat, dar și strada pietonală pe unde obișnuiesc să-și petreacă timpul liber chișinăuienii și oaspeții Capitalei.

Unii internauți au râs, alții au făcut remarci acide la adresa SFS, care ar fi lăsat populația ”doar în chiloți”.

Au fost și dintre cei care au venit cu reproșuri la adresa autorităților municipale, în special la adresa arhitectului-șef, fiind indignați de numeroasele bannere și publicitatea afișată pe clădiri.

Fluxul de știri
0