Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Flux majorat de transport în această dimineață la unele puncte de trecere a frontierei

© Sputnik / Victor CiobanuZonă de frontieră
Zonă de frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
În trei puncte de trecere a frontierei de stat a Republicii Moldova s-a înregistrat, în această dimineață, un flux majorat de transport.

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Poliția de Frontieră informează că în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. La această oră se atestă trafic intensiv în mai multe puncte de trecere.

În punctul de trecere Mirnoe, de la ora 06:30 a început să crească timpul de așteptare pentru traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară, depășind 30 de minute. Trafic îngreunat este înregistrat în punctul de trecere Vulcănești, după barieră fiind format un rând de 15 mijloace de transport.

Conceptul noului post vamal ”Sculeni” - Sputnik Moldova
Societate
Important pentru șoferi și călători: Situația în punctele de trecere a frontierei de stat

Flux continuu și majorat este semnalat în punctele de trecere Criva și Palanca. Către ora 07:30 erau formate pe direcția ieșire din țară, în ambele punctele a câte o coloană de 30 de mașini, media timpului de așteptare ajung la 30 de minute.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 49 490 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 25 551 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 31 180 de traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 10 678 de traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în Republica Moldova  – 6 116 de traversări autovehicule.

Fluxul de știri
0