Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vântu îl distruge pe Iohannis: ”Cretin profesionist în nesfârșita sa imbecilitate”

© Facebook / Sorin Ovidiu Vântu Sorin Ovidiu Vântu
Sorin Ovidiu Vântu  - Sputnik Moldova
Abonare
”Ce s-a întâmplat cu cele două fetițe, ce s-a întâmplat cu smulgerea Sorinei din sânul familiei sale, nu reprezintă altceva decât consimțirea falimentului statului român”.

București, 31 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Revolta” este titlul unui text neobișnuit de scurt pentru Sorin Vântu, postat de celebrul controversat om de afaceri – aflat într-o și mai controversată și interminabilă detenție… ”revolving”.

Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon oferă detalii despre întrevederea pe care o va avea cu Klaus Iohannis

Este un text… fulminant, excelent scris, plin de revoltă – și supărare sinceră.

”Când Simona Halep a triumfat la Wimbledon, mi-a fost jenă să scriu despre asta - mi s-a părut indecent să mă înfrupt din gloria acelei fete, asociindu-mi scriitura cu numele ei”, scrie Sorin Vântu. ”Infinit mai indecent mi se pare să mă înfrupt din groaznicul sfârșit al celor două fetițe asasinate bestial de acel monstru cu chip de om”.

De aceea, continuă omul de afaceri, ”modul absolut dezgustător în care Johannis a tropăit politic pe cadavrele celor două fetițe, mi-a întors, la propriu, stomacul pe dos”.

”Folosind o argumentație de cretin profesionist în declarația de presă pe care a susținut-o aseară, a încercat din răsputeri să dea vina pe adversarul său politic, neînțelegând, în nesfârșita sa imbecilitate, că ce s-a întâmplat cu cele două fetițe, ce s-a întâmplat cu smulgerea Sorinei din sânul familiei sale, nu reprezintă altceva decât consimțirea falimentului statului român”

Un stat care, atrage atenția Vântu, ”s-a specializat în ultimii 15 ani în prigonirea cetățenilor pe care îi conduce, și nu în protecția lor”.

”Prostia și nepăsarea funcționarilor acestui stat, debilitatea instituțiilor sale, precum și pachetul de legi care îl definesc, trebuie reformate din temelii”, scrie omul de afaceri.

Concluzia este radicală: ”Acest stat trebuie să fie dărâmat în totalitate și reconstruit de niște oameni deștepți și cu dragoste pentru compatrioții lor”.

”A sacrifica doar niște funcționari are darul de a prosti populația, îndepărtând-o de la cauzele reale ale nenorocirilor produse de către acest stat”, a scris Sorin Vântu pe pagina sa de Facebook

Fluxul de știri
0