Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La ce să fim atenți când cumpărăm torturi pe Internet: Avertisment oficial

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaКондитерские изделия
Кондитерские изделия - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane care comercializau on-line torturi și alte produse de cofetărie și patiserie au fost amendate cu mii de lei săptămâna aceasta pentru activitate ilicită de întreprinzător.

CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. Serviciul Fiscal îi îndeamnă pe consumatori să se asigure că procură și consumă produse de proveniență legală, pentru care comerciantul achită impozite la stat, conform legislației.

Супермаркет - Sputnik Moldova
Societate
N-o să-ți vină să crezi: Greșeala pe care o fac moldovenii atunci când merg la cumpărături

Serviciul Fiscal de Stat a verificat săptămâna aceasta trei persoane care vând produse de cofetărie și patiserie pe Internet și toate trei au fost amendate cu 4.500 de lei pentru activitate ilicită de întreprinzător.

Serviciul Fiscal de Sat avertizează că monitorizează cu atenție sporită comerțul on-line și le recomandă comercianților ilegali să-și legalizeze activitatea, indiferent de genul afacerii.

Menționăm, în context, că Ministerul Economiei și Infrastructurii anunță persoanele care dețin patente de întreprinzător valabile până în 31 decembrie 2019 că pot să-și prelungească termenul de desfășurare a activității de comerț cu amănuntul în baza patentei până în 31 decembrie 2022.

Guvernul a aprobat în acest sens un aviz la proiectul de lege cu privire la patenta de întreprinzător.

Fluxul de știri
0