Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă în Chișinău: Poliția vine cu detalii în cazul dublului omor

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Ca în filmele de groază - Crimă oribilă comisă astăzi în Capitală, ucigașul și-a pus capăt zilelor.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Un bărbat din Chișinău și-a omorât luni socrul și soacra, iar apoi s-a sinucis. Cazul oribil a fost confirmat pentru Sputnik de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati.

”Acest caz a fost înregistrat in sectorul Râșcani al Capitalei. Dispeceratul Inspectoratului Râșcani a fost alertat in jurul orei 14.50 în legătură cu faptul că într-un apartament au fost găsite trei cadavre”, a menționat Stati.

Abuz sexual - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă: Minoră răpită și violată la Hâncești - Detalii

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare si reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție  a municipiului Chișinău, grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Râșcani, medicii și procurorul.

”Forțele de ordine au stabilit ca ginerele in vârstă de 60 ani și-a ucis socrul de 83 ani si soacra de 80. După aceasta bărbatul și-a pus capăt zilelor, provocându-și o plaga in regiunea gâtului. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii acestui caz”,  a declarat Natalia Stati pentru Sputnik.

Fluxul de știri
0