Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Criminalul în serie din România - Declarații șoc despre ce i-a spus victimei

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, a vorbit în fața procurorilor DIICOT despre ultima victimă, Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, pe care a luat-o la ocazie.

BUCUREȘTI, 29 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Cazul Caracal continuă să țină România cu sufletul la gură, mai ales că întrebările referitoare la ceea ce s-a întâmplat de fapt în casa ororilor continuă să apară, iar răspunsurile să întârzie.

Astăzi, criminalul va fi dus acasă la el pentru reconstruirea faptelor cutremurătoare.

Părinții Alexandrei au izbucnit în lacrimi când au auzit ce a mărturisit criminalul la ultima audiere. Potrivit acestuia, Alexandra și-a păstrat calmul, în ciuda faptului că și-a dat seama că urma să fie răpită și posibil violată, notează stiripesurse.ro.

Alexandra Măceșanu - Sputnik Moldova
Dezvăluiri șoc despre chinurile adolescentei ucise la Caracal: Criminalul a recunoscut

Criminalul spune că fata l-a rugat să o lase să meargă la liceu. El a pornit mașina și, la scurt timp, a început să discute cu ea, punându-i întrebări despre viața sa sexuală.

Fata se afla pe locul din dreapta, în față, chiar lângă Dincă, omul în vârstă de 66 de ani. A refuzat să îi răspundă acestuia la întrebări.

Bărbatul nu a renunțat însă, așa că i-a propus fetei să facă sex și a precizat că partida ar fi urmat să se desfășoare în alt loc decât în mașină.

Alexandra a refuzat propunerea bărbatului, care s-a enervate și a oprit mașina. Criminalul își amintește că fata nu s-a speriat.

Fata s-a opus, însă el spune că a lovit-o, i-a pus o șapcă pe cap și o bandă adezivă pe ochi.

Dincă nu a recunoscut însă telefonul pe care l-a primit joi mama fetei, la ora 13.00, după ce Alexandra a sunat zadarnic la 112.

Reamintim că un bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei și i-a spus că fata este bine și că va pleca împreună cu el în Elveția.

Fluxul de știri
0