Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri șoc despre chinurile adolescentei ucise la Caracal: Criminalul a recunoscut

© Facebook / Alexandra MăceșanuAlexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu - Sputnik Moldova
Abonare
Cu puțin timp în urmă, avocatul din oficiu al suspectului principal din Caracal a declarat că Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime.

CHIȘINĂU, 28 iul – Sputnik. Suspectul principal în cazul terifiant de la Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut că a omorât-o pe adolescenta de 15 ani, Alexandra, dar și pe o altă tânără, Luiza, acum mai bine de trei luni.

”Da, este adevărat - a recunoscut că le-a omorât pe amândouă”, a declarat avocatul Bogdan Alexandru. ”Sunt două fapte de omor, a oferit niște explicații”, a mai adăugat acesta.

Detaliile oferite de Gheorghe Dincă, pe care le-a transmis avocatul prin Mediafax,  sunt incredibile.

Poliția Română, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Filmul terifiant al crimei de la Caracal: Ce se cunoaște până în momentul de față

”Au venit aici (în „casa groazei”, n.n.) pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a transmis avocatul, subliniind că ”Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”.

Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a dispărut, miercuri, după ce a plecat cu o mașină de ocazie spre Caracal.

Cu toate că Alexandra a sunat de trei ori la numărul unic de urgență 112, autoritățile nu au reușit să identifice locul în care se afla. Fata spunea că a fost sechestrată de un bărbat.

Deși suspectul a declarat anterior că nu o cunoaște pe Alexandra, în mașina acestuia au fost găsite probe ADN ce corespund fetei. Lucrul acesta a fost confirmat de președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, care este unchiul copilei ucise cu bestialitate la Caracal.

”Există primele rezultate. S-au găsit probe de AND care corespund Alexandrei în mașina acestui nenorocit, fire de păr și scotch-ul cu care i-a fost lipită gura. Prin urmare, există șanse mari ca celelalte probe să vină, probabil diseară, așa am înțeles eu. Faptul că se confirmă că ea a fost în mașina acestui monstru e un lucru care pe mine mă doare foarte mult”, a declarat Alexandru Cumpănașu, potrivit stirileprotv.ro. 

Potrivit unor informații de ultim moment, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism nu exclude posibilitatea ca suspectul principal în cazul Caracal să fi avut complici.

Fluxul de știri
0