Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Descoperire macabră: Cadavrul unui bărbat, care avea cusut capul unei femei

© Sputnik / Валерий Титиевский / Trecere la banca de fotografiiCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
FBI a descoperit mai multe rămășițe umane și cadavrul unui bărbat care avea atașat capul unei femei.

CHIȘINĂU, 28 iul - Sputnik. Biroul Federal de Investigații (FBI) din SUA a efectuat percheziții la centrul de resurse biologice din Arizona, unde a descoperit cadavrul unui bărbat care avea cusut un cap de femeie, dar și mai multe rămășițe umane, anunță New York Post, cu referire la documente judiciare.

Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Înfiorător: Fete dispărute, ucise și arse de un mecanic auto - detalii

Potrivit publicației, în timpul perchezițiilor ofițerii FBI au găsit “găleți cu capuri, mâini și picioare”, “un frigider umplut cu organe sexuale masculine”, capul unei femei, cusute la trupul unui bărbat, care era atârnat de perete, precum și resturi umane aruncate la nimereală, fără etichetă de identificare.

Presa a aflat despre descoperirea macabră în urma unei plângeri depuse împotriva centrului de către 33 de persoane. Cadavrele rudelor lor au fost donate organizației pentru utilizarea în scopuri științifice, însă acestea erau puse în vânzare.

Ședința de judecată în acest dosar va avea loc pe 21 octombrie la Curtea Supremă din districtul Maricopa.

De asemenea, New York Post amintește că, în anul 2015, proprietarul centrului, Stephen Gore, a fost condamnat pentru comercializarea resturilor umane și utilizarea acestora în alte scopuri. Acesta fusese condamnat la patru ani cu suspendare și o amendă de 121 de mii dolari.

Fluxul de știri
0