Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții matinale: La ușa cărui șef au bătut în această dimineață ofițerii CNA

© Sputnik / Miroslav RotariОфицер НЦБК
Офицер НЦБК - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins în această dimineață în biroul șefului unei instituții guvernamentale.

CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineață la Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru Sputnik Moldova că perchezițiile au loc în cadrul ”dosarului insulina”.

НЦБК  - Sputnik Moldova
Societate
Percheziții la una dintre cele mai mari direcții a Primăriei Chișinău - detalii

La această oră, ofițerii CNA desfășoară percheziții în biroul șefului Centrului pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Paralel, controalele se desfășoară și la firma care a câștigat licitația pentru livrarea insulinei.

”Alte detalii nu avem. Vom veni cu informații suplimentare mai târziu”, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al CNA.

Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Boris Gâlcă, a declarat anterior că în cadrul licitației pentru procurarea insulinei s-au comis unele ilegalități. Aceasta a fost câștigată de o companie care a livrat un preparat produs în Ucraina, biosimilar al insulinei.

Fluxul de știri
0