Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Parlamentului a fost invitat să participe la Forul economic Euro-Asia

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaÎntrevederea Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Zhang Yinghong, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze
Întrevederea Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Zhang Yinghong, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze - Sputnik Moldova
Abonare
Zinaida Greceanîi a fost invitată să participe la Forul economic Euro-Asia, organizat de autoritățile chineze în parteneriat cu Organizația de cooperare Shanghai.

CHIȘINĂU, 25 iul – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost invitată să participe la Forul economic Euro-Asia, organizat de autoritățile chineze în parteneriat cu Organizația de cooperare Shanghai. Anul acesta va avea loc a VIII-a ediție a Forul economic Euro-Asia.

Președintele Parlamentului a discutat cu Administratorul Adjunct al USAID pentru Europa și Eurasia - Sputnik Moldova
Politică
Greceanîi a mulțumit Statelor Unite pentru asistența financiară acordată Moldovei

Invitația a fost transmisă de către ambasadorul Republicii Populare Chineze în Moldov, Zhang Yinghong, la întrevederea de astăzi cu șeful Legislativului.

În cadrul întrevederii a fost discutată și posibilitatea întâlnirii dintre președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și omologul său din Adunarea Populară Chineză.

Formul economic Euro-Asia este o întrunire de nivel înalt și o platformă importantă de discuții pe subiecte ce vizează tehnologiile informaționale, finanțe, economie, cultură, știință, ecologie.

Fluxul de știri
0