Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu ai mai văzut așa ceva: Iată cum se fură acum mașinile în Capitală – Video

© Fotolia / Alexander Raths Tănăr - Imagine Simbol
Tănăr - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 21 ani din Capitală a încercat să obțină profit într-un mod absolut original.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Un tânăr în vârstă de 21 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de comiterea a două furturi de automobile.

Forțele de ordine au stabilit că individul a furat două automobile, de model „Ford Siera” și „WV Passat”, în perioada 01-15 iulie 2019.

Mașinile erau parcate în curtea blocurilor din străzile Alba Iulia și Onisifor Ghibu. Autovehiculele erau în stare nefuncțională.

Polițiștii au fost sesizați de către proprietari, care au comunicat că automobilele erau în stare nefuncțională, dar urmau să fie reparate. Prejudiciul estimat de proprietari constituie aproximativ 26 de mii de lei.

În urma măsurilor întreprinse, individul a fost identificat și reținut de polițiști, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

Poliție - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Tânăr tupeist: Vezi ce făcea pe timp de noapte în Capitală - Video

Tânărul și-a recunoscut vinovăția, povestind că a văzut automobile care erau parcate acolo de mai mult timp și a decis că ar putea lua ceva bani pe ele. Bărbatul a chemat un evacuator și le-a dus la o bază pentru colectarea metalului uzat, evident contra plată.

Anterior, acesta a mai fost judecat pentru huliganism și escrocherie.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt. Infractorul riscă amendă în mărime de la 32500 lei până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 de ore, sau închisoare de până la patru ani.

Fluxul de știri
0