Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tânăr tupeist: Vezi ce făcea pe timp de noapte în Capitală - Video

© Pixabay / fsHHPoliție - Imagine Simbol
Poliție - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr riscă până la patru ani de închisoare pentru ceea ce făcut în sectorul Râşcani din Chişinău.

CHIȘINĂU, 22 iul – Sputnik. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din raionul Criuleni, a fost reţinut pentru comiterea mai multor furturi din birouri şi furtul unor biciclete în scara blocurilor din sectorul Râşcani a Capitalei.

Заседание суда - Sputnik Moldova
Societate
Deși se află după gratii, organizau furturi în toată țara

Pe parcursul lunilor mai-iunie 2019, infractorul a comis două furturi din birouri şi două furturi de biciclete. Tânărul pătrundea în birouri pe timp de noapte, prin forţarea geamurilor, de unde sustrăgea bunuri materiale, cum ar fi laptop-uri, telefoane mobile. Bicicletele au fost sustrase din scara blocurilor, unde intra prin acces liber.

Astfel, prin acţiunile sale criminale, tânărul le-a cauzat victimelor un prejudiciu în sumă de peste 80 de mii de lei.

Individul a fost reţinut şi escortat la Inspectoratul de Poliţie pentru audieri. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că bunurile sustrase le vindea.

În prezent, tânărul este plasat în arest pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru furt, care potrivit legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă de la 32500 până la 67500 de lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Fluxul de știri
0