Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Autocar răsturnat în Antalya: 25 de persoane au avut de suferit

Abonare
Pe rețelele de socializare au fost publicate înregistrări video cu turiștii care au fost implicați în accident. Îngroziți, ei așteaptă să fie ajutați.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Accidentul s-a produs marți seara, pe 23 iulie, în apropiere de orașul Kemer, provincia Antalya. Șoferul a pierdut controlul mijlocului de transport, după care autocarul plin cu turiști s-a răsturnat pe o parte, alunecând pe o pantă de 20 de metri.

Accident în România: Doi cetățeni moldoveni au murit - Sputnik Moldova
Accidente
Accident în România: Doi cetățeni moldoveni și-au pierdut viața - Foto

Informația despre acest caz a fost publicat de portalul turcesc Hürriyet. După producerea accidentului, multe automobile s-au oprit pe drum, oamenii încercând să le acorde ajutor victimelor. Autocarul a fost ridicat pe șosea cu ajutorul a două troliuri, circulația fiind sistată mai bine de o oră.

În autocar se aflau 41 de persoane, inclusiv 38 de turiști din Polonia, precum și turiști din Norvegia și Rusia. Au avut de suferit 25 de persoane, cetățeni ai Poloniei și Norvegiei.

Gazeta Wyborcza din Polonia scrie că, potrivit informațiilor din 24 iulie, în spital au mai rămas șapte persoane, dintre care trei în stare gravă, iar patru urmează să fie externați. Unul dintre turiști a fost supus unei operații complicate.

Fluxul de știri
0