Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în România: Doi cetățeni moldoveni și-au pierdut viața - Foto

© Facebook / Infotrafic24Accident în România: Doi cetățeni moldoveni au murit
Accident în România: Doi cetățeni moldoveni au murit - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața în România în urma căruia au murit doi cetățeni moldoveni. Alte cinci persoane, printre care și un copil de 2 ani, s-au ales cu diverse traumatisme.

CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă în localitatea Călimăneşti, din România. În urma impactului, doi oameni au murit, într-un accident cu o cisternă şi două autoturisme. Alţi cinci oameni sunt răniţi, potrivit serviciului InfoTrafic24.

”Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca din judeţul Vâlcea, unde o cisternă s-a ciocnit frontal cu un autoturism. O a treia maşină a fost lovită şi aruncată în şanţ”, anunță InfoTrafic24.

Şoferul unui VW Golf break a murit la impact, la fel şi o pasageră din maşina acestuia, care se afla pe bancheta din spate. Un copil de 2 ani, care se afla cu ei în maşină, a fost transportat la spital rănit. Şoferul TIR-ului, o femeie, un bărbat şi un copil de aproximativ 2 ani, aflaţi în al doilea autoturism implicat, au suferit răni minore.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Cătălin Udrea, cei doi morţi - un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 23 de ani, erau cetăţeni moldoveni care veneau din Germania și se îndreptau spre Bulgaria.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs sâmbătă, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca, unde un TIR încarcat cu ciment şi un autoturism s-au ciocnit frontal. Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Fluxul de știri
0