Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cinci miniștri din Guvernul Maia Sandu pleacă astăzi la București - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Guvernului
Ședința Guvernului - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci miniștri Guvernul Maia Sandu vor participa astăzi, la București, la Reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre Republica Moldova şi România.

CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Modalităţile concrete de intensificare şi aprofundare a relaţiilor moldo-române, precum şi acţiunile planificate pentru realizarea proiectelor bilaterale de interes comun, vor fi discutate de către ministrul moldovean al Afacerilor Externe și Integrării europene, Nicu Popescu, în cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial dintre Republica Moldova şi România, care se va desfăşura la Bucureşti, pe data de 23 iulie.

Майя Санду  - Sputnik Moldova
Politică
Șeful Guvernului de la Chișinău pleacă la Bruxelles: Vezi agenda vizitei

Reuniunea are loc în contextul realizării înțelegerilor convenite în cadrul vizitei premierului, Maia Sandu, la București pe data de 2 iulie. În cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial vor fi discutate modalităţile de intensificare şi aprofundare a dialogului moldo-român în vederea promovării proiectelor prioritare de pe agenda relaţiilor dintre Republica Moldova și România.

Din componența delegației vor mai face parte viceprim-ministrul, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta Mincu,  ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei,  şi ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco,  precum și un grup de experți din cadrul ministerelor şi a Cancelariei de Stat.

Fluxul de știri
0