Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șeful Guvernului de la Chișinău pleacă la Bruxelles: Vezi agenda vizitei

© Sputnik / Miroslav RotariМайя Санду
Майя Санду  - Sputnik Moldova
Abonare
De la învestirea sa în funcția de premier, 8 iunie 2019, Maia Sandu a efectuat vizite la Bruxelles, București, Kiev și Berlin. Aceasta va fi a doua sa vizită la Bruxelles după preluarea mandatului de premier.

CHIȘINĂU, 22 iul – Sputnik. Premierul moldovean Maia Sandu va pleca săptămâna aceasta într-o vizită de lucru la Bruxelles. Deplasarea șefului Guvernului de la Chișinău în Belgia va avea loc miercuri, 24 iulie.

Майя Санду - Sputnik Moldova
Sandu îl felicită pe Zelenski cu obținerea victoriei în scrutinul anticipat de duminică

Premierul moldovean va participa, la Bruxelles, la ședința Comisiei politică externă a Parlamentului European. Maia Sandu va discuta cu membrii comisiei despre mersul reformelor în Moldova, despre evoluțiile pe arena politică după schimbarea guvernării de la Chișinău, dar și despre ajutorul financiar pe care urmează să îl acorde țării noastre Uniunea Europeană.   

De la învestirea sa în funcția de premier, pe 8 iunie 2019, Maia Sandu a efectuat vizite la Bruxelles, București, Kiev și Berlin. Aceasta va fi a doua sa vizită la Bruxelles după preluarea mandatului de premier.

Fluxul de știri
0