Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mare atenție când plecați de acasă: Vezi ce făceau doi recidiviști în Chișinău - Video

CC0 / Pixabay / 4711018 / Arest
Arest - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați în vârstă de 27 de ani și respectiv 42 de ani, originari din raionul Sângerei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani.

CHIȘINĂU, 17 iul – Sputnik. Doi recidiviști au fost reținuți pentru furt – indivizii ar fi jefuit cel puțin două case din municipiul Chișinău.

Calea Ferată - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) Furt de motorină la „Calea Ferată". Vezi cine este vinovatul

Potrivit oamenilor legii, bănuiții au pătruns în cel puțin două locuințe din sectorul Buiucani, pe parcursul lunilor mai-iunie, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzându-le proprietarilor un prejudiciu proprietarilor de peste 38 de mii de lei.

Acțiunile criminale ale indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în preajmă. În cadrul audierilor, cei doi și-au recunoscut vina.

Ei au declarat că pătrundeau în locuințe în timpul zilei, prin forțarea geamurilor termopan, după ce se asigurau că proprietarii nu erau acasă. Ei sustrăgeau de acolo bunurile materiale de valoare și mijloace financiare.

Bunurile furate le vindeau la prețuri simbolice.

Anterior, cei doi au mai fost judecați pentru infracțiuni similare. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, o parte din bunuri au fost depistate și urmează să fie întoarse proprietarilor.

Машины с иностранными номерами - Sputnik Moldova
Societate
Culmea inventivității: schemă de furt și șantaj organizată de trei indivizi

Bărbații au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt.

Aceștia riscă o amendă de la 32.500 de lei și până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Polițiștii întreprind măsuri speciale suplimentare pentru a depista și alte cazuri similare comise pe teritoriul Capitalei.

Fluxul de știri
0