Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avionul de pe cursa Moscova-Chișinău a revenit de urgență pe aeroportul Domodedovo

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaAvion - Imagine Simbol
Avion - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Piloții avionului de pe cursa Moscova-Chișinău au făcut cercuri deasupra aeroportului Domodedovo pentru a arde din combustibil, reușind apoi să aterizeze în siguranță.

CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik. Avionul de pe cursa „Moscova-Chișinău” al companiilor aeriene Air Moldova și S7 Airlines a revenit de urgență pe Aeroportul Domodedovo din cauza vibrațiilor puternice la unul dintre motoarele aeronavei - ca urmare, zborul a fost anulat.

Салон самолета Boeing 737 авиакомпании Jet2 - Sputnik Moldova
Avertizare: Tragedia aviatică în care a fost implicat „MH370” se poate repeta cu alt avion

„MLD178 (DMD-Chișinău) (A320) a raportat după decolare vibrații severe la al doilea motor, un zgomot puternic, după care acesta a cedat. Au observate flăcări. Arderea combustibilului și revenire pe aeroportul Domodedovo au fost realizate cu succes. Pista de aterizare am eliberat-o de sine stătător”, a scris pe contul său de Tweeter un angajat al centrului de control al traficului aerian.

Arderea combustibilul a avut loc în zona de așteptare deasupra „Aksinino”, iar ulterior, din cauza înnourării, deasupra punctului „OKREM”.

Din fericire, nici un pasager si nici un membru al echipajului nu a avut de suferit. Compania aeriană nu a comentat deocamdată incidentul. Sputnik Moldova a încercat să contacteze instituția, însă nimeni nu a răspuns la telefon
Avionul a aterizat în siguranță la ora 06:32. Incidentul nu a afectat activitatea aeroportului Domodedovo.
Potrivit informațiilor preliminare, incidentul a avut loc din cauza cedării turbinei motorului.
Fluxul de știri
0