Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, față în față cu șeful de la SIS: Ce mesaj i-a transmis președintele țării

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut o întrevedere cu șeful SIS
Igor Dodon a avut o întrevedere cu șeful SIS - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o discuție cu directorul Serviciului de Informații și Securitate. Întrevederea s-a desfășurat la Președinție.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a decis să convoace pe data de 18 iulie ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS). Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o astăzi cu directorul Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Alexandru Esaulenco.

Служба информации и безопасности - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un consilier al președintelui țării, numit în funcția de director adjunct la SIS

În cadrul întrevederii a fost făcut un schimb de opinii cu privire la modul în care se desfășoară activitatea instituției în prezent.

”Am menționat că, atât Președinția cât și eu personal, vom acorda o atenție deosibită conlucrării cu această instituție importantă a statului, în beneficiul țării și a poporului nostru”, a declarat șeful statului.

Președintele a atenționat conducerea SIS asupra necesității pregătirii la nivel înalt a materialelor pentru ședința Consiliului Suprem de Securitate, din18 iulie.

Igor Dodon a mai subliniat în cadrul dialogului cu șeful SIS că ”va acorda tot sprijinul necesar pentru realizarea cu succes a sarcinilor SIS în vederea prevenirii şi anihilării factorilor ce ameninţă securitatea de stat a Republicii Moldova”.

Fluxul de știri
0