Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonța sparge tăcerea: Declarații după interviul lui Filat

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
După interviul cu fostul premier moldovean Vlad Filat, acordat din Penitenciarul nr.13 și difuzat de un post privat TV din Moldova, cea de-a doua soție a lui a făcut niște afirmații șocante.

CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Angela Gonța, fostă soție a lui Vlad Filat, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, după interviul acordat de fostul prim-ministru Filat și difuzat pe TV8, în care menționează că îi înțelege pe cei care sunt dezamăgiți de interviu și că așteptările sunt mari.

Влад Филат 14.06.2016  - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vlad Filat, declaraţii exclusive de după gratii: De ce a tăcut până acum

”Văd multă lume dezamăgită de interviul lui Filat. Și vă înțeleg. Așteptările sunt mari. Dar”, a scris Gonța.

Jurnalista a făcut și niște afirmații tari, chiar șocante, menționând că rudele lui Filat primeau acasă, după încarcerarea acestuia, cearșafuri pline de sânge.

„Dacă o să vă spun că rudele lui primeau acasă din închisoare cearșafuri pline de sânge o să mă credeți? Bănuiesc că nu. Pare ireal. Dar noi am trăit asta”, a punctat Gonța.

Ea a mai spus că a fost intimidată, șantajată ani la rând.

”Dar asta s-a întâmplat. Ne-au intimidat. Umilit. Șantajat. Speriat. Ani la rând. S-au purtat cu noi ca cu niște curcani. Știu că zâmbiți sarcastic... sper să nu trăiți asta niciodată...”, a încheiat fosta soție a lui Vlad Filat.

Precizăm că primul interviu cu fostul premier Vlad Filat după arestul a fost difuzat duminică seară de TV8. El a declarat că a fost izolat până acum, inclusiv prin acțiunile fostului său avocat Igor Popa, și de aceea nu a putut vorbi. Printre declarațiile sale sunt și faptul că funcția de procuror general în care era candidat Valeriu Zubco a fost vândută pentru suma de 2 milioane de dolari, dar și faptul că funcțiile în Alianța pentru Integrare Europeană erau împărțite după interese.

Fluxul de știri
0