Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Opt elevi din Chișinău vor participa la Olimpiada Internațională Școlară de la Moscova

Abonare
Opt elevi din Moldova vor participa la ediția a IV-a a ”International Olympiad of Metropolises”, care se va desfășura la Moscova. Capitala rusă găzduiește anual competiția școlară de talie mondială, la care participă echipe de copii cu vârste de 14-18 ani.

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Opt elevi din instituțiile preuniversitare din municipiul Chișinău vor participa la cea de-a IV-a ediție a „International Olympiad of Metropolises”, care se va desfășura, în perioada 1-6 septembrie, la Moscova, Rusia.

Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui - Sputnik Moldova
Educație
Exclusiv: Olimpiadă la limba rusă în toată România - detalii

Capitala rusă găzduiește anual competiția școlară de talie mondială, la care participă echipe de copii cu vârste de 14-18 ani, la 4 discipline școlare: Matematică, Informatică, Chimie și Fizică.

O invitație de participare în acest sens a fost adresată Administrației publice locale Chișinău în cadrul unei întrevederi a primarului general interimar, Adrian Talmaci, cu reprezentanți ai Ambasadei Rusiei la Chișinău și ai Centrului Rus de Cultură și Știință din Republica Moldova.

De asemenea, în cadrul discuțiilor părțile și-au arătat disponibilitatea pentru extinderea cooperării în domeniul educației și culturii, inclusiv prin proiecte de dezvoltare profesională și schimb de experiență.

Fluxul de știri
0