Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii despre criminalul de la Botanica: Este cercetat în Federația Rusă pentru omor

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Pumn
Pumn - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au identificat bărbatul care a omorât o femeie de 32 de ani din Capitală.

CHIȘINĂU, 14 iul - Sputnik. Bărbatul care a omorât cu sânge rece o femeie și a lăsat-o în propria mașină parcată, a fost identificat. Informația a fost făcută publică de ministrul de Interne, Andrei Năstase. 

Насилие - Sputnik Moldova
Societate
73 de ani de închisoare: Crima odioasă care i-a revoltat pe procurori

”Criminalul a fost identificat și a fost dat în căutare. Nu vă pot da mai multe detalii pentru că ancheta este în desfășurare. Vă asigur că acesta va fi prins și deferit justiției. Vreau sa le mulțumesc colaboratorilor poliției care au contribuit la identificarea făptuitorului”, a declarat ministrul de Interne, Andrei Năstase.

Potrivit oamenilor legii, crima a fost comisă în alt loc decât cel în care a fost găsită victima. Șeful-adjunct al Direcției combaterea crimelor grave a INI Igor Zglavuță a precizat că nu este vorba de acțiunile unui grup criminal, ci de o crimă săvârșită intenționat de o singură persoană. 

”Descoperirea crimei a durat trei zile. A trebuit să verificăm toate camerele video de pe drumul pe care criminalul l-a parcurs. Suspectul a fost anterior judecat în Federația Rusă pentru omor și în Republica Moldova pentru săvârșirea jafurilor ”, a declarat șeful-adjunct al Direcției combaterea crimelor grave a INI, Igor Zglavuță.

Amintim că miercuri seară o femeie a fost găsită moartă într-o mașină. Mâinile acesteia erau legate cu bandă adezivă. Mai mult decât atât: palmele femeii erau înfășurate în pungi de polietilenă.

Ancheta presupune că criminalul ar fi încercat astfel să împiedice victima să lase urme, amprente digitale sau zgârieturi. Victima nu s-a aflat anterior în vizorul oamenilor legii.

Corpul neînsuflețit al femeii de 32 de ani a fost găsit miercuri seara, în jurul orei 21.00, pe strada Nicolae Titulescu din sectorul Botanica al Capitalei, într-un microbuz „Mercedes Vito” care aparținea victimei. Portierele mașinii erau închise.

Potrivit datelor preliminare ale Poliției, criminalul a strangulat victima, pe corpul acesteia au fost depistate urme de moarte violentă. Femeia avea vânătăi pe mâini și pe buza superioară, semn că victima a încercat să se apere.

Fluxul de știri
0