Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele a convocat în ședință membrii Parlamentului și Guvernului

© Photo : facebook / Dodon IgorȘedință comună la Președinție cu membrii Guvernului și Parlamentului
Ședință comună la Președinție cu membrii Guvernului și Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării a convocat o ședință comună cu membrii coaliției de guvernare și cei ai Guvernului.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, i-a convocat, la sfârșitul săptămânii de lucru, în cadrul unei ședințe comune pe președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, premierul Maia Sandu, membrii Guvernului și fracțiunilor parlamentare a PSRM și a Blocului Politic ACUM.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: În timp de o lună a avut loc resetarea completă a relațiilor moldo-ruse - Video

Principala temă de discuție a fost analiza principalelor activități desfășurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării, în data de 8 iunie. Totodată, în cadrul ședinței s-au discutat prioritățile Executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămâni.

Potrivit șefului statului, în această perioadă eforturile Guvernului s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul Executiv.

Printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: necesitatea rectificării bugetului; acțiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante.

Președintele Igor Dodon susține că întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, ”pentru a asigura conlucrarea eficientă a Guvernului și majorității parlamentare”.

Fluxul de știri
0