Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reprezentanta Moldovei la Slaveanskii Bazar, despre atmosferă și concurenți

© Sputnik / Виктор Толочко / Accesați arhiva multimediaConcursul internațional Slaveanskii Bazar
Concursul internațional Slaveanskii Bazar - Sputnik Moldova
Abonare
Lidia Isac, concurenta care ne reprezintă la Slaveanskii Bazar, va interpreta două piese de rezistență în cadrul competiției.

CHIȘINĂU, 12 iul – Sputnik. Interpreta din Moldova Lidia Isac participă pentru prima dată la Concursul Internațional de muzică ușoară Slaveanskii Bazar. Ea va intra în scenă cu numărul 10, informează corespondentul Sputnik.

Lidia a apreciat atmosfera de la competiție drept una prietenească. Totodată, ea și-a exprimat îndoiala că va mai participa la alte festivaluri muzicale internaționale, precizând că în ultimul timp a lucrat mult în studio la noile ei piese.

Constantin Moscovici - Sputnik Moldova
În febra pregătirilor pentru "Slaveanskii Bazar": Ce surprize pregătesc organizatorii

Prima seară competițională din cadrul celei de a 28-a ediții a concursului va avea loc sâmbătă, 13 iulie, cu începere de la ora 22:00, ora locală.

Rugată de corespondentul Sputnik să ofere un Top 5 personal al celor mai puternici concurenți la Slaveanskii Bazar, Lidia Isac i-a numit pe Adiihan Makin din Kazahstan, Gheorghii Putcaradze din Georgia, Paulina din Lituania, Monica Manucearova din Armenia, dar și-a rezervat și sie un loc în acest top

În prima seară a concursului, Lidia Isac va interpreta piesa ”Tî otpusti” din repertoriul Tinei Karol, iar duminică seara va ieși în scenă cu piesa ”When er were young” din repertoriul lui Adele. Amintim că exact cu această piesă Lidia Isac a întors toate cele patru scaune ale juraților la ”Vocea României”.

Fluxul de știri
0