Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bernie Ecclestone: „Vladimir Putin este un băiat bun și ar trebui să conducă Europa”

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Bossul de la Formula 1 Bernie Ecclestone, a făcut câteva declarații care au pus Europa pe jar. Astfel, el a spus că Putin este ”băiat bun” și că ar trebui să conducă Europa.

BRUXELLES, 12 iul - Sputnik, Daniela Porovăț. Într-o mișcare care va face valuri oriunde la vest de Moscova, bossul de la Formula 1, Bernie Ecclestone, a denunțat cazul Skripal ca fiind ”fake news” și a spus că ar primi un glonț pentru ”băiatul bun” care este Președintele Rusiei Vladimir Putin, relatează RT în pagina sa electronică.

Matteo Salvini - Sputnik Moldova
Declarație: Matteo Salvini - „Vladimir Putin va lăsa o amprentă puternică în istorie”

Într-un interviu către Times, miliardarul de 88 de ani a declarat că Putin era ”prea ocupat” ca să fi comandat otrăvirea agentului dublu Sergey Skripal și a fiicei sale Iulia în Salisbury în luna martie, catalogând știrile despre implicarea Rusiei ca fiind “fake news”.

Plecând de aici, Ecclestone și-a declarat admirația față de liderul Rusiei. ”Dacă cineva ar avea o armă și ar fi pregătit să îl împuște pe Putin, aș sta în fața lui”, a spus Ecclestone, ”pentru că e un băiat bun. Nu a făcut niciodată nimic care să nu aducă lucruri bune oamenilor”.

Uitați de May, de Macron sau de Merkel: Putin ar trebui să ”conducă Europa”, a recomandat Ecclestone: ”Noi nu avem pe nimeni, așa că nu ar putea fi mai rău. El face ceea ce spune că urmează să facă”, a adăugat bossul de la Formula 1.

Fluxul de știri
0