Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rusia și Bolivia pledează împotriva unor presiunii din exterior asupra statului

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaPreședintele Boliviei, Evo Morales, și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin
Președintele Boliviei, Evo Morales, și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia a subliniat în repetate rânduri că amestecul din afară în afacerile interne ale Venezuelei sunt inadmisibile.

CHIȘINĂU, 11 iun – Sputnik. Rusia și Bolivia sunt de părere că amestecul din afară în afacerile interne ale Venezuelei este inadmisibil, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la încheierea negocierilor cu omologul său bolivian Evo Morales, informează RIA Novosti.

Matteo Salvini - Sputnik Moldova
Declarație: Matteo Salvini - „Vladimir Putin va lăsa o amprentă puternică în istorie”

„Rusia a subliniat în repetate rânduri că amestecul din afară în treburile interne ale Venezuelei sunt inadmisibile. De aceeași părere este și președintele Morales. Sperăm că în cadrul negocierilor dintre guvernul Venezuelei și opoziție, care au demarat cu concursul Norvegiei, vor fi elaborate decizii acceptabile pentru toți venezuelenii, fapt ce va face posibilă normalizarea situației din țară”, a spus Putin

Totodată, Președintele Boliviei, Evo Morales Ayma, și-a exprimat recunoștința față de președintele Vladimir Vladimirovici Putin pentru primirea cordială în Rusia și l-a invitat să viziteze Bolivia, potrivit unei declarații comune a liderilor celor două țări de după încheierea negocierilor de la Moscova.

Fluxul de știri
0