Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon și Hogan, despre starea actuală a relațiilor dintre Moldova și SUA

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon și Dereck J. Hogan au avut astăzi o întrevedere de lucru în cadrul căreia au discutat subiecte legate de relațiile dintre Republica Moldova și SUA.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a discutat astăzi în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o, la Președinție, cu  ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Dereck J. Hogan, evoluțiile în relațiile bilaterale dintre cele două state.

Întrevedere Zinaida GRECEANÎI, cu E.S. dl Dereck J. HOGAN, Ambasador al SUA în Moldova - Sputnik Moldova
Politică
Față în față: Ce mesaj i-a transmis Dereck J. Hogan Zinaidei Greceanîi

”În cadrul dialogului am analizat starea actuală a relațiilor bilaterale și perspectivele de dezvoltare a acestora. Am apreciat înalt numeroasele proiecte care sunt realizate în Moldova de către partea americană, inclusiv prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Internațională USAID”, a precizat șeful statului.

Igor Dodon și Dereck Hogan au discutat și aspecte legate de vizita în Republica Moldova a subsecretarului de stat al SUA pentru afaceri politice, David Hale.

În cadrul unui turneu european, demnitarul american va veni în țara noastră la finele acestei săptămâni. Agenda vizitei prevede întrevederi cu președintele țării, prim-ministrul și președintele Parlamentului Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0