Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine i-a recomandat lui Șor "să evite ieșirile publice" și cum îl presează Sandu și Dodon

© Sputnik / Miroslav RotariLiberty Summit
Liberty Summit  - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Marina Tauber a anunțat cât timp Ilan Șor va evita ieșirile publice și de ce acesta, în prezent, nu iese în fața lumii.

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Cu prilejul inaugurării unei străzi din Orhei, reparată recent capital, deputatul Partidului Șor Marina Tauber a venit astăzi cu un mesaj din partea liderului acestei formațiuni, Ilan Șor, adresat locuitorilor orașului Orhei.

Илан Шор - Sputnik Moldova
Politică
Procurorii au sechestrat averea lui Șor la indicațiile lui Plahotniuc – Ce spune Sandu

Marina Tauber a spus că Ilan Șor își cere scuze de la locuitorii urbei că nu poate participa la eveniment, dar el este alături de orheieni.

Ea a precizat că Șor evită să ieșirile publice la insistența membrilor de partid. Și asta pentru că asupra lui Șor se fac presiuni de la tribuna Parlamentului, din partea premierului și a șefului statului.

"Ilan Mironovici este alături de noi, dar la insistența echipei noastre s-a decis ca pentru o perioadă să evite ieșirile publice, mai ales că se face presiune de la tribuna Parlamentului, din partea premierului Maia Sandu și a președintelui Igor Dodon", a declarat Marina Tauber la Orhei.

Fluxul de știri
0