Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Jaful de la filiala „Moldova-Agroindbank”: Cum au operat hoții și ce au furat

© Sputnik / Miroslav Rotariограбление
ограбление - Sputnik Moldova
Abonare
Jaful de la filiala „Moldova-Agroindbank” din Sectorul Buiucani al Chișinăului a vizat casetele cu bani, acte, bijuterii și alte obiecte de valoare. Deocamdată, Poliția nu are suspecți.

CHIȘINĂU, 7 iul – Sputnik. Hoții care au jefuit în noaptea din 5 spre 6 iulie filiala de pe strada Ion Creangă a „Moldova-Agroindbank” au sustras mai multe boxe din camera de păstrare a băncii comerciale și au dispărut cu ele fără urmă.

Вор - Sputnik Moldova
Societate
Șapte sfaturi de la foști hoți despre cum să-ți ferești casa de jaf

Proprietarii casetelor au fost audiați, dar, deocamdată, Poliția nu are suspecți, a declarat pentru presa locală, sub acoperirea anonimatului, un ofițer de la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Potrivit sursei, hoții au acționat profesionist și nu au lăsat urme: „Au avut tehnică, au fost bine pregătiți. Nu a funcționat nicio alarmă”.

Jefuitorii, trei indivizi cu cagule pe cap, au pătruns în interiorul băncii după ce au deteriorat grilajul din metal de la intrarea din spatele edificiului. Acest moment a fost surprins de camerele de supraveghere.  

Odată pătrunși în incintă, infractorii au deconectat sistemul de alarmă și camerele de supraveghere video. După aceasta, au spart intrarea în camera de păstrare și, din câte se pare, au furat în special casetele cu bani ale clienților băncii.  

Jaful nu a fost anunțat oficial ieri nici de Poliție, nici de bancă, dar nici infirmat de acestea. Abia după ce cazul a fost mediatizat de presă, informațiile fiind obținute din surse polițienești neoficiale, „Moldova-Agroindbank” a confirmat jaful, printr-un comunicat de presă. 

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Societate
Infractori periculoși din Ucraina, reținuți de mascați: Ce le făceau moldovenilor - Video

„La una din sucursalele BC „Moldova Agroindbank" S.A., în noaptea de 6 iulie, a avut loc o efracţie. Persoane necunoscute au pătruns în incinta acesteia, deconectând sucursala de la reţeaua electrică, distrugând sistemul de alarmă şi deteriorând o parte din camerele video.

Banca a sesizat imediat organele de anchetă, care au întreprins toate măsurile operative de rigoare în vederea iniţierii procesului de investigare şi identificare a infractorilor.

Daunele suportate urmează a fi evaluate”, se arată în comunicatul de presă al „Moldova-Agroindbank”.

Fluxul de știri
0