Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, mesaj către cetățenii țării - Numai președintele are această preocupare

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон
Президент Молдовы Игорь Додон - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a ratat nici de această dată ocazia de a-i felicita pe poți locuitorii țării noastre cu ocazia acestei importante sărbători creștine - Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

CHIȘINĂU, 7 iul – Sputnik. Igor Dodon afirmă, în mesajul său postat pe Facebook, că viața Sfântului Ioan Botezătorul, cel care l-a botezat pe Iisus Hristos, să ne fie un exemplu de pocăință și iertare.

Ioan Botezatorul - Sputnik Moldova
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul - istorie și semnificație

"Astăzi Biserica Ortodoxă prăznuiește Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul - unul din cei mai importanți sfinți ai religiei creștin ortodoxe. Sfântul Ioan Botezătorul este Înaintemergătorul Domnului, cel care a pregătit calea și mulțimile pentru primirea lui Iisus și cel care l-a botezat pe Iisus Hristos în râul Iordan. Fie ca Prorocul Ioan să aducă armonie în casele tuturor iar viața lui să ne fie un exemplu de pocăință și iertare", a scris Igor Dodon.

Șeful statului a adus sincere felicitări tuturor creștinilor cu prilejul acestei sărbători și, în special, celor care poartă numele Ion și derivatele acestuia.

Vom menționa că Igor Dodon este singurul demnitar și politician moldovean care îi felicită pe cetățenii țării cu ocazia sărbătorilor importante din calendarul creștin-ortodox.

Fluxul de știri
0