Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop: Află ce prevăd astrele în luna lui cuptor

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxenti
Cristina Oxenti - Sputnik Moldova
Abonare
Invitata emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Cristina Oxentii a menționat că luna iulie a acestui an este o lună activă, dinamică și aduce schimbări radicale atât în plan profesional, cât și în plan personal.
Horoscop: Află ce prevăd astrele în luna lui cuptor

Iată care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în luna lui cuptor:

Berbec – sunteți ocupați cu treburi care țin de casă și familie. Apar tot felul de evenimente la care trebuie sa fiți prezenți sau pur și simplu sunt de rezolvat situații din trecut, cu implicații emoționale, eventual legate de familie. Totodată, apar schimbări la nivel social, care vor influența pozitiv imaginea voastră în societate.

Taur - aveți parte acum de relații foarte prielnice care vă ajuta sa învățați ceea ce aveți  nevoie, aveți undă verde la instituții de la care puteți obține semnături, diplome, acreditări. Aveți de rezolvat chestiuni care țin de documente și chiar de corectat unele erori care s-au strecurat în trecut. Unii renegociază contracte și o anumită poziție în cadrul unei afaceri.

Gemeni – veți avea noi posibilități de câștig. Aveți parte de revizuiri bugetare și regândirea strategiei de lucru, astfel încât să crească veniturile.

Rac - aveți de luat decizii importante și vă aflați într-o perioadă decisive în viața voastră, în care trebuie să încheiați anumite etape parteneriale și să deschideți altele, să stabiliți ce faceți în continuare. Aveți șansa de câștig, în primul rând datorate atitudinii axate pe sine, curajului, dar si dorinței de a avea cât mai mult confort.

Leu – veți avea o nouă etapă la capitolul plecări peste hotare. Veți avea posibilitatea de a pleca într-o deplasare de serviciu. Veți avea mai multă energie, curaj și putere.

Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Prezicerile astrologului pentru 2019: Va fi un an mai ușor și mai bun pentru fiecare zodie

Fecioară – veți fi implicați în activități sociale, veți primi invitații la diverse evenimente și veți construi relații sociale.

Balanță - luna iulie are o dinamica sociala aparte. Veți avea posibilități de realizare profesională și veți lega relații de prietenii noi.

Scorpion – veți avea posibilități frumoase la capitolul studii și deplasări în străinătate. În iulie se activează și zona carierei, puterii și autorității. Scorpionii au ambiții, au strategii și scopuri bine conturate.

Săgetător – Există șansa unor deplasări sau a unor demersuri în sensul educatiei și evolutiei, la invitația altor oameni din viața voastră. Veți avea posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar și trebuie să profitați la maximum de fiecare ofertă.

Capricorn – va fi o perioadă mai tensionată în viața voastră. Veți fi foarte concentrați asupra carierei și veți avea mai puțin timp pentru relaxare și vacanță. Este recomandat să luați o mica pauză și să vă concentrați asupra personalității.

Vărsător - aveți șanse să rezolvați problemele de sănătate, care vă dădeau mari bătăi de cap anterior.  Aveți ocazia să treceți la o nouă etapă cu colegii de lucru și să începeți o activitate nouă.

Pești – sunteți foarte creativi și inspirați, iar după mult timp, în sfârșit sunteți dispuși să vă ocupați de proiecte personale, să faceți ceea ce vă place. Puteți crea lucruri extraordinare, mai ales dacă lucrați în domenii creative și vă lăsați purtați de inspirația momentului.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0