Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Prezicerile astrologului pentru 2019: Va fi un an mai ușor și mai bun pentru fiecare zodie

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Invitată în studioul Radio Sputnik Moldova, astrologul Cristina Oxentii a explicat cum ne va influența ingresia lui Jupiter în Săgetător, care a început la 8 noiembrie 2018 și va dura până la data de 2 decembrie 2019.
Prezicerile astrologului pentru 2019: Va fi un an mai ușor și mai bun pentru fiecare zodie

Planeta Jupiter aduce șansă, expansiune, dreptatea supremă, posibilități frumoase și progres pentru toți nativii, pe diferite segmente ale vieții. Jupiter ne oferă încredere, motivație, optimism, entuziasm, credință și curaj să înaintăm. Iată care este influența jupiteriană în Săgetător pentru fiecare zodie în parte:

Berbec — nativii din Berbec se vor bucura de o perioadă benefică pentru absorbția unor informații absolut noi, studierea altor culturi, altor limbi și vor fi în căutarea sensului vieții. Ei vor strânge legăturile cu oamenii din alte părți și locuri ale lumii. Berbecii vor avea posibilități frumoase de emigrare, vor putea soluționa cu brio probleme juridice și birocratice. Unii vor avea călătorii spirituale de neuitat și deplasări curioase.

Taur — Taurii vor suporta transformări serioase în conștiința lor, în lumea lor interioară și își vor schimba radical viziunea despre viață. Mulți nativi vor avea șanse frumoase de câștig, de soluționare cu brio a înțelegerilor contractuale cu băncile și cu companiile contractante. Negocierile financiare cu partenerii străini se vor solda cu succes. N-ar strica să faceți studii pe segmentul economic, bancar și de business, care vă vor prinde bine în perspectivă. S-ar putea să puneți bazele unei afaceri ori să faceți investiții materiale consistente.

Gemeni — Gemenii se vor bucura în acest an jupiterian de creșterea numărului de clienți, de audiență sporită, popularitate, sporirea parteneriatelor în viața profesională, cât și de apariția personajelor interesante în viața personală. Vor fi șanse de restabilire a vieții personale, unii își vor cunoaște sufletul pereche în depărtare, la studii ori în altă țară.

Rac — succesul este de partea ta pe segmentul profesional, dar să te aștepți la sporirea volumului de lucru. Te vei înțelege mult mai bine cu colegii, care vor veni la tine după un sfat și recomandare. În plus, vei beneficia de susținerea superiorilor. Există șanse reale de creștere pe scară ierarhică, apariția unor direcții profesionale de perspectivă. Pentru nativii care au probleme de sănătate, se dă start unei perioade bune pentru tratamente și recuperări.

Leu — Leii își vor deschide posibilități noi de manifestare, vor deveni mai expresivi, se vor regăsi în alte ocupații, vor adopta un hobby nou. Unii nativi vor restabili relațiile amoroase, se vor distra pe cinste alături de ființele dragi, de persoana iubită și cei mici. Acestea vor pune accentul pe aspectul fizic, își vor schimba atitudinea și comportamentul, ba mai mult vor deveni mai expresivi.

Fecioară — vei avea posibilitatea să-ți lărgești spațiul locativ, să-ți îmbunătățești condițiile de trai și să armonizezi relațiile cu apropiații. Succesul te găsește acasă, în sânul familiei. Ai încredere în tine și în apropiații tăi. Dacă planifici să achiziționezi un imobil, studiază cu atenție piața imobiliară din străinătate ori din țară.

Balanță — următoarele luni îți pregătesc posibilități de călătorii, deplasări curioase, poate chiar și schimbarea locului de trai. Poți pregăti documentele pentru studii, cursuri aici în țară ori în străinătate. Înainte să cumperi o bijuterie pe patru roți, analizează piața automobilistică, astfel, încât să iei cea mai bună decizie.

Scorpion — va fi o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea situației materiale. Ca să-ți vină bani, fii expert pe finanțe, studiază economia și limbile străine. În următoarele 13 luni, poți pune baza materială a unui viitor strălucit, să deschizi un cont în bancă, să iei credite, să faci achiziții mari și investiții impunătoare care vor fi mai scumpe cu timpul și îți vor aduce mai mulți bani. Atenție să nu cheltuiești bani pe lucruri inutile.

Săgetător — Săgetătorii sunt vedetele anului, cât timp Jupiter se află în semnul lor și le aduce optimism, încredere, putere, curaj. Pe de altă parte, acest tranzit cere mai mult de la tine decât de la celelalte zodii, pentru că te motivează să muncești de două ori mai mult, să te dezvolți inclusiv spiritual, să înveți și să progresezi. Vor apărea posibilități frumoase de creștere personală.

Capricorn — este o perioadă propice pentru autodezvoltare, studierea unor domenii filozofice și ezoterice. Poți să consulți un psiholog, să faci lecții de psihanaliză. S-ar putea să pleci într-o deplasare de lungă durată, la unii ar putea însemna schimbarea locului de trai într-o altă țară.

Vărsător — este o perioadă de recunoaștere publică, sporește popularitatea prin activitățile pe care le faci. Devii mai activ pe rețelele de socializare, poate te apuci să faci blogging, un site și alte activități online. Vei găsi susținători care te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești, să-ți faci planuri grandioase cu posibilități de materializare. Dacă ai căutat un sponsor, îl poți găsi în 2019. E perioada schimbărilor foarte bune pe plan social, vei participa la evenimente beaumonde, unde ai putea cunoaște oameni de altă naționalitate care îți vor deveni amici.

Pești — se ivesc șanse frumoase de creștere în carieră, dar va trebui să depui și tu eforturi în această direcție. Dacă vei fi open mind, ofertele profesionale nu vor ezita să apară. Ia șansa în mâinile tale, mergi înainte, urcă sus, cu ambiție. Nu uita! Succesul implică multă muncă.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

 

Fluxul de știri
0