Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Și-a chemat vecinul să-l ajute să taie lemne, după care iată ce a urmat

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaTrăgător, armă, focuri de armă
Trăgător, armă, focuri de armă - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 64 de ani și-a omorât vecinul de 44 de ani dintr-o armă de vânătoare. De vecinii agresivi, înarmați și amețiți de băutură este mai bine să te ții departe, chiar dacă te roagă să le treci pragul.

CHIȘINĂU, 7 iul – Sputnik. Un bărbat a fost împușcat mortal de vecinul său pe care-l ajuta să taie lemne sâmbătă, 6 iulie, în satul Ialpug din raionul Cimișlia.

Șeful Inspectoratului de Poliție Cimișlia, Oleg Doni, a comunicat pentru presa locală că victima avea 44 de ani, iar vecinul care l-a omorât, dintr-o armă de vânătoare, are vârsta de 64 de ani.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Societate
Infractori periculoși din Ucraina, reținuți de mascați: Ce le făceau moldovenilor - Video

Conform primelor cercetări ale Poliției, bărbatul care s-a stins din viață se afla în gospodăria vecinului său mai vârstnic pentru a-l ajuta să taie semne. La un moment dat, gazda, aflată în stare de ebrietate, din motive încă neclare, a luat arma de vânătoare pe care o deținea legal și a tras două focuri. Un glonț a nimerit în bărbatul de 44 de ani, care a decedat.

Bănuitul de omor a fost reținut pentru 72 de ore, împotriva sa fiind inițiată o cauză penală.

Fluxul de știri
0