Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chișinăul, capitala minunilor: Discotecă în troleibuz - video

© Sputnik / Miroslav RotariTroleibuz
Troleibuz - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce au făcut niște tineri cu un acordeon într-un troleibuz din Chișinău.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Canicula nu este un impediment pentru tinerii care, după toate probabilitățile, au scăpat recent de sesiunea universitară, iar acum se relaxează, bucurându-se din plin de vacanța mult așteptată.

Muzica nu are hotare: melodii azere interpretate la nai de Moscovici - Sputnik Moldova
Video
Muzica nu are hotare: Melodii azere, interpretate la nai de Moscovici

Anii de studenție sunt o perioadă în care tinerii își dau frâu liber pentru a avea mai târziu ce să-și amintească și nepoților ce să le povestească. Se vede că anume cu această intenție, ieri seara, niște tineri au organizat un adevărat ring de dans în unul din troleibuzele din Chișinău.

În ritmul alert al melodiei interpretate la acordeon, băieții au demonstrat niște tehnici de dans pentru care i-ar fi invidiat orice client înrăit al cluburilor de noapte.

Îndemnându-i la dans și pe alți călători, tinerii aproape că o atrăseseră și pe taxatoare în iureșul lor, însă aceasta a reușit să scape de insistența ștrengarilor.

Desigur, asemenea acțiuni ale tinerilor dezlănțuiți ar trebui să fie calificate conform legii, însă doar în cazul în care ar fi prezentată vreo plângere din partea călătorilor care consideră că astfel le-au fost încălcate drepturile.

Judecând după fețele oamenilor care se aflau în troleibuz, comportamentul ștrengăresc inofensiv al tinerilor nu a făcut decât să-i amuze.

Conform articolului 354 al Codului Contravențional, pentru huliganism și încălcarea ordinii publice poate fi aplicată pedeapsa cu amendă de la 6 până la 30 unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 până la 60 de ore.

Fluxul de știri
0