Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A crezut că a dat lovitura și se va îmbogăți, a ajuns pe mâna polițiștilor - Video

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 33 de ani a fost reținut de Poliție pentru că a furat bani din gențile mai multor oameni.

CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Un bărbat de 33 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a comis mai multe furturi din oficii în raza municipiului Chișinău. Anterior acesta a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii sectorului Râșcani au fost alertați în luna mai cu privire la comiterea a două furturi. Hoțul a intrat în vestiarul unui garaj și într-un atelier de mobilă și a furat banii din gențile oamenilor.

Gheorghe Cavcaliuc - Sputnik Moldova
Iată cât poate să cheltuiască statul pentru investigarea unui caz de furt de găini

Prejudiciu cauzat victimelor a fost estimat la 78 200 de lei. Totodată în cadrul acțiunilor de investigație polițiștii au stabilit că individul a mai comis cel puțin 10 furturi din oficii pe teritoriul municipiului Chișinău și se afla în căutare.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Acesta le-a comunicat polițiștilor că fura banii pentru că nu avea bani. Potrivit lui, gențile și portmoneele erau lăsate fără supraveghere, ulterior dispărea în direcții necunoscute. Este de menționat că suspectul în luna aprilie 2019  pușcărie pentru infracțiuni similare.

Potrivit legislației penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 la 6 ani.

Fluxul de știri
0