Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A doborât o femeie pe trecerea de pietoni și nici nu a ieșit din mașină să ajute victima

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь
Скорая помощь  - Sputnik Moldova
Abonare
Internauții au postat pe rețelele de socializare fotografii de la locul accidentului, cu doamnă doborâtă chiar pe trecerea de pietoni.

CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 10:00, pe șoseaua Hâncești din capitală, chiar în dreptul pieței Docuceav.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că la volanul automobilului care a lovit femeia, un sub Mitsubishi, se afla o șoferiță de 41 de ani. Victima de 60 de ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni.

Natalia Stati a precizat că femeia de 60 de ani a fost luată de ambulanță la spital.

Авария на ул. Гренобля - Sputnik Moldova
Accidente
BMW-ul a lovit mortal o femeie de 61 de ani: Poliția oferă detalii

Ofițerul de presă al INP a mai precizat că pe cazul dat a fost pornita o ancheta, care urmează să stabilească la ce culoare a semaforului se deplasa șoferița și la ce culoare a semaforului victima a traversat strada.

Dacă medicii vor constata că victima s-a ales cu leziunile ușoare, atunci șoferița riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. Dacă însă leziunile vor fi medii sau grave, atunci poliția va porni o cauză penală.

Fluxul de știri
0