Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

BMW-ul a lovit mortal o femeie de 61 de ani: Poliția oferă detalii

© Sputnik / Rodion ProcaАвария на ул. Гренобля
Авария на ул. Гренобля - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei oferă detalii în cazul accidentului rutier produs în centrul Capitalei în care un automobil de marca BMW a lovit mortal o femeie.

CHIȘINĂU, 18 iun - Sputnik. În dimineața zilei de marți s-a produs un grav accident rutier în care un BMW a lovit grav un pieton. Poliția a venit cu detalii pe acest caz și anunță că accidentul s-a produs la ora 8:10, pe strada Grenoble, din sectorul Centru al Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, la volanul automobilului de marca BMW era condus de un tânăr de 21 de ani. Acesta a lovit o femeie de 61 de ani, care traversa stada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

© Sputnik / Rodion ProcaАвария на ул. Гренобля
BMW-ul a lovit mortal o femeie de 61 de ani: Poliția oferă detalii - Sputnik Moldova
Авария на ул. Гренобля

”Femeia a fost preluată de un echipaj medical, dar în urma traumelor cu care s-a ales în urma accidentului rutier, a decedat în drum spre spital”, anunță Poliția printr-un comunicat.

Accident rutier pe str. Grenoble - Sputnik Moldova
Accidente
Lovit de un BMW pe trecerea de pietoni: Grav accident rutier în centrul Capitalei - Foto

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Totodată, Poliția informează că în ultimele 24 de ore, au avut fost documentate 34 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale, 2 accidente rutiere soldate cu 2 persoane traumatizate.

Poliţia Capitalei îi avertizează pe toţi șoferii să respecte regulile de circulaţie rutieră.

Fluxul de știri
0