Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o demisie: Una dintre cele mai mari companii din țară rămâne fără șef

© Sputnik / OsmatescoTelefon
Telefon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Directorul General Moldtelecom şi-a prezentat demisia. Acesta a plecat ”din proprie inițiativă” după ce premierul Maia Sandu a declarat că această companie a fost administrată în defavoarea statului.

CHIȘINĂU, 4 iul – Sputnik. Directorul General al Companiei ”Moldtelecom”, Dan Mitriuc, şi-a prezentat astăzi, 4 iulie, demisia. Instituția anunță printr-un comunicat de presă că demisia are loc ”din proprie inițiativă”.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Demisiile se țin lanț la Guvern: Mesajul dur transmis de premierul Sandu funcționarilor

Înainte de a pleca din funcție, Mitriuc le-a mulțumit tuturor colegilor pentru susținere, conlucrare și responsabilitate.

Acesta a fost numit în funcția de Directorul General al Companiei ”Moldtelecom” în aprilie 2016.          

În cadrul ședinței Guvernului din 20 iunie, premierul Maia Sandu a criticat modul de administrare la compania ”Moldtelecom”. Premierul le-a mai cerut reprezentanților Agenției Proprietăți Publice să inițieze o anchetă pe marginea managementului de la ”Moldotelecom” și de la întreprinderea ”Metalferos”.

”Știm că aceste două companii de stat au fost folosite de către regimul precedent pentru a furniza milioane și milioane pentru a finanța partide politice și au fost delapidate de bani. În loc să contribuie la consolidarea proprietăților publice, aceste companii au fost administrate în defavoarea statului”, a declarat premierul.

Fluxul de știri
0