Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată cum sunt duși de nas moldovenii: Fapta rușinoasă a unei femei din Capitală

© Sputnik / Asatur YesayantsFapta rușinoasă a unei femei din Capitală
Fapta rușinoasă a unei femei din Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Capitală a fost reținută de ofițerii CNA și de procurori. Iată cum i-a dus de nas pe mai mulți moldoveni dornici să obțină ușor permise de conducere.

CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Estorca bani de la cetăţeni, pentru permise de conducere. O femeie din Capitală este cercetată penal pentru trafic de influenţă. În dimineața zilei de miercuri, femeia a fost reținută pentru 72 de ore de ofițerii CNA și procurorii anticorupție.

Potrivit poliției, aceasta se prezenta drept angajată a MAI.

”Aceasta se prezenta drept angajată al Ministerului Afacerilor Interne şi pretindea sume de bani de până la 12 mii de lei, de la cetăţeni, sub pretextul ca îi poate ajuta să obţină mai uşor permisul de conducere”, anunță Poliția printr-un comunicat.

Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Cât costă permisul de conducere în Moldova - detalii

Potrivit denunţătorilor, femeia susţinea că ar avea influenţă asupra membrilor secţiei calificare a conducatorilor auto Chişinău, din cadrul ÎS ”CRIS Registru” și că-i poate determina să fie favorizaţi la probele teoretice şi practice, pentru eliberarea permisului de conducere de categoriile ”B”.

Șoferii care vor face asta vor rămâne fără permis de conducere

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru traficul de influenţă. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 10 mii de unități convenționale.

Fluxul de știri
0