Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon i-a transmis un mesaj în această dimineață președintelui Donald Trump

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova s-a adresat în această dimineață cu un mesaj de felicitare către Donald Trump, în care a menționat despre aprofundarea legăturilor bilaterale de cooperare, spre binele și în interesul ambelor state.

CHIȘINĂU, 4 iul – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, i-a transmis omologului său american, Donald Trump, un mesaj de felicitare cu prilejul aniversării a 243-a de la proclamarea independenței Statelor Unite ale Americii.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon convorbire telefonică cu Klaus Iohannis: Iată ce au discutat

”Transmit cele mai alese felicitări şi urări de pace și prosperitate președintelui SUA, Donald Trump, şi poporului american cu prilejul aniversării a 243-a a proclamării Independenței Statelor Unite ale Americii”, se spune în telegrama de felicitare.

În mesaj, șeful statului moldovean a menționat dezvoltarea dinamică, de-a lungul anilor, a dialogului moldo-american, exprimându-și convingerea că ”ultimele evoluții pozitive din Moldova vor permite aprofundarea legăturilor bilaterale de cooperare, spre binele și în interesul ambelor state”.

”Totodată, transmit sincere mulțumiri și cuvinte de gratitudine Statelor Unite ale Americii pentru susținerea oferită țării noastre în procesul de fortificare a capacităților instituționale, care să ne permită de a promova ferm idealurile democratice”, se menționează în mesajul de felicitare adresat de Igor Dodon președintelui american.

Fluxul de știri
0