Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, cu un mesaj de felicitare către Alexandr Lukașenko

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut o întrevedere cu Președintele belarus Alexandr Lukașenko
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Președintele belarus Alexandr Lukașenko - Sputnik Moldova
Abonare
Republica Belarus marchează astăzi Ziua Independenței. Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare lui Alexandr Lukașenko.

CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. De Ziua Independenței Republicii Belarus, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare omologului său de la Minsk, Aleksandr Lukașenko.

Президент Беларуси Александр Лукашенко - Sputnik Moldova
Politică
Alexandr Lukașenko vine la Chișinău. Vezi ce cadou de milioane le aduce moldovenilor

”Adresez președintelui Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, și în persoana lui poporului belarus prieten, cordiale felicitări, împreună cu alese urări de pace, fericire și prosperitate cu ocazia Zilei Independenței – sărbătoarea națională a Republicii Belarus”, se spune în mesajul șefului statului.

Igor Dodon menționează că această zi reprezintă o bună oportunitate pentru a remarca dezvoltarea dinamică a dialogului constructiv moldo-belarus la cel mai înalt nivel, aprofundarea parteneriatului comercial-economic, intensificarea legăturilor istorice, culturale și umanitare.

”Am convingerea că implementarea consecventă a proiectelor comune va îmbogăți și mai mult contactele bilaterale, va deschide noi perspective pentru dezvoltarea cooperării reciproc avantajoase în beneficiul popoarelor noastre”, se menționează în felicitarea lui Igor Dodon adresată lui Alexandr Lukașenko.

Fluxul de știri
0