Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alexandr Lukașenko vine la Chișinău. Vezi ce cadou de milioane le aduce moldovenilor

© AFP 2024 / SERGEI GAPONПрезидент Беларуси Александр Лукашенко
Президент Беларуси Александр Лукашенко - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, vine săptămâna viitoare într-o vizită oficială în țara noastră. Liderul de la Minsk vine cu un cadou de milioane.

CHIŞINĂU,  11 apr – Sputnik. Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, va efectua o vizită oficială în Republica Moldova în zilele de 18-19 aprilie. Anunțul a fost făcut de șeful statului Igor Dodon după întrevederea pe care a avut-o, miercuri, cu ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuc.

Premierul Pavel Filip și Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko - Sputnik Moldova
Politică
Propunerea de milioane pe care i-a făcut-o Alexandr Lucașenko lui Pavel Filip

Agenda vizitei lui Lukașenko în Moldova prevede întrevederi cu omologul său moldovean, prim-ministrul țării și semnarea unor acorduri bilaterale.

”La solicitarea mea, în semn de prietenie, șeful statului belarus a luat decizia să doneze țării noastre mai multe unități de tehnică. Am fost unanimi în opinia că între Moldova și Belarus există relații de colaborare foarte bune și un potențial de cooperare care trebuie și poate fi valorificat la justa valoare, în beneficiul ambelor popoare”, a anunțat Dodon.

Alexandr Lukașenko va veni în Moldova la invitația președintelui țării Igor Dodon, făcută în cadrul vizitei sale la  Minsk, în vara anului trecut.

Fluxul de știri
0