Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Statele Unite sunt gata să anuleze sancțiunile împotriva Iranului – Care sunt condițiile

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Statele Unite sunt gata să renunțe la sancțiunile împotriva Iranului în cazul în care Teheranul va cădea de acord asupra unui nou acord cuprinzător, a anunțat reprezentantul special al SUA în problema iraniană, Brian Hook.

CHIȘINĂU, 29 iun – Sputnik. SUA sunt gata să anuleze sancțiunile împotriva Iranului și să restabilească relațiile în cazul în care acesta va accepta un acord cuprinzător care va include pe lângă aspectul nuclear, programul nuclear și politica promovată de Teheran în regiune, a declarat reprezentantul special al SUA, Brian Hook.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Donald Trump: „Am oprit atacul asupra Iranului cu 10 minute până la declanșare” - Detalii

“Dacă vom putea să ajunge la un acord cuprinzător, atunci SUA sunt gata să anuleze sancțiunile, să restabilească relațiile diplomatice care au fost întrerupte, însă pentru început e nevoie de o înțelegere”, a spus Hook jurnaliștilor în timpul unui briefing telefonic.

Potrivit lui, SUA și-ar dori să ajungă cu Teheranul “la un acord cu adevărat cuprinzător”, care ar include programele nucleare și de rachetă a Iranului, dar și activitatea în regiune.

Fluxul de știri
0