Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Donald Trump: „Am oprit atacul asupra Iranului cu 10 minute până la declanșare” - Detalii

© AP Photo / Carolyn KasterDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump susține că a oprit un atac al SUA asupra câtorva ținte din Iran, la zece minute de la planificata declanșare.

CHIȘINĂU, 21 iun – Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a confirmat că a ordonat anularea atacurilor asupra Iranului.

Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Politică
Alertă internațională! Trump acuză Iranul de atac împotriva petrolierelor din Golful Oman

"Luni, ei (Iranul) au doborât o dronă în apele internaționale. Ieri seara eram gata de o răzbunare totală – să lovim trei ținte, însă am întrebat câte persoane vor muri. Generalul mi-a răspuns că 150. Cu 10 minute până la declanșarea loviturilor planificate, le-am oprit – e un răspuns neproporțional la doborârea unei drone", a scris Trump pe Twitter.

“Nu mă grăbesc, forțele noastre armate sunt restabilite, reînnoite, sunt gata să acționeze, sunt cele mai bune din lume.

Sancțiunile „mușcă”, ieri am adoptat noi sancțiuni. Iranul nu va obține niciodată o armă nucleară împotriva SUA și a lumii”, a adăugat Trump.

Fluxul de știri
0