Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Yango” - Compania rusească „Yandex” intră pe piața românească de servicii de taxi

Abonare
Compania rusească de IT Yandex se lansează de azi pe piața din România cu serviciile de taxi Yango, promite prețuri mai mici și servicii inteligente.

CHIȘINĂU, 28 iun – Sputnik. Compania rusească Yandex se extinde pe piața din România prin lansarea aplicației de e-hailing Yango. În acest fel, România devine a cincea țară din UE în care va fi disponibil serviciul, după Estonia, Letonia, Lituania și Finlanda, anunță portalul Start Up Cafe.

Elena Murariu   - Sputnik Moldova
Sfaturi utile pentru cei care apelează la serviciile de taxi

”Ne vom supune condiţiilor impuse de legislaţie, ne vom lua toate autorizaţiile necesare de la ministere. Trebuie să ne autorizăm şi să ne asigurăm că firmele cu care lucrăm au tot ce le trebuie. Dar nu putem da acum toate detaliile comerciale într-un mediu atât de competitiv ca cel din România”, a declarat pentru StartupCafe.ro Andrei Voicu, Director Regional Yango pentru România și Republica Moldova.

Spre deosebire de competitorii săi, aplicația Yango folosește propriul sistem de cartografiere, direcționare și navigație, precum și o distribuire inteligentă a comenzilor, pe baza tehnologiilor Machine Learning. Ceea, ce potrivit reprezentanţilor companiei, acest lucru permite servicului să scadă costurile unei curse.

Fluxul de știri
0