Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un pasager a filmat momentul catastrofei, chiar de la bordul aparatului de zbor – Video

© Photo : Serviciu de presă al Republicii BuryatiaAccident aviatic. Avion An-24, izbit într-o clădire în Nizhneangarsk, Rusia
Accident aviatic. Avion An-24, izbit într-o clădire în Nizhneangarsk, Rusia - Sputnik Moldova
Abonare
Un pasager ce se afla la bordul avionului Antonov An-24 twin turboprop, care s-a izbit într-o clădire atunci când încerca să aterizeze pe un aeroport din Nizhneangarsk, Rusia, a filmat momentul catastrofei.

CHIȘINĂU, 27 iun – Sputnik. Imaginile făcute de pasagerul avionului naufragiat arată clar că aparatul de zbor atinge pista, după care iese de pe pista de aterizare și lovește un edificiu.

Пожар - Sputnik Moldova
Rusia
Morţi şi răniţi, după ce un avion s-a izbit într-o clădire la aterizare, în Rusia - Video

Autoritățile ruse precizează că joi dimineața avionul a decolat din Nizhneangarsk și s-a îndreptat spre Ulan Ude.

Purtătorul de cuvânt al Republicii rusești Buryatia, Aleksey Fishev, a anunțat că unul dintre motoare a cedat după decolarea avionului. Echipajul a luat decizia de a reveni pe aeroport, dar la aterizare a alunecat și s-a lovit de stația de tratare a apelor uzate, luând foc.

În urma coliziunii, cel puțin doi piloţi au murit în urma accidentului, în timp ce 19 persoane au fost spitalizate. În total, la bordul avionului care se îndrepta spre Ulan Ude s-ar fi aflat 43 de persoane, inclusiv un copil.

Fluxul de știri
0